Biz Kimiz?
Sürdürülebilir gıda politikaları üreten AGPAM ekibiyle tanışın.
Anadolu Gıda Politikaları Araştırma Merkezi AGPAM, Türkiye'deki tüm yurttaşların gıda hakkını güvence altına almak ve yüksek gıda güvenliği standartlarına uygun gıdalara erişimlerini artırmak için bilimin ışığında gıda politikaları ve sürdürülebilir gıda sistemleri tasarlıyor. Bu yaklaşımı ile Anadolu Gıda Politikaları Araştırma Merkezi AGPAM, gıda hakkı ve gıda güvencesi sağlama konularında önemli bir rol oynuyor.
Anadolu Gıda Politikaları Araştırma Merkezi AGPAM ekibi, gıda politikaları oluştururken, Türkiye'nin gıda ve tarım alanında ilerlemesi, gıda güvenliği sorunlarının çözümü ve sürdürülebilir gıda sistemlerinin güçlendirilmesi hedefiyle çalışmalarını yürütüyor. Ekip, akademik alandan da destek alarak, uzman kişilerin görüşlerini de dikkate alıyor ve gıda politikalarını ortak akılla oluşturuyor.
Kısacası, Anadolu Gıda Politikaları Araştırma Merkezi AGPAM, Türkiye’nin gıda ve tarım alanında örnek bir ülke olma vizyonunu gerçekleştirmek için yenilikçi ve sürdürülebilir gıda politikaları üretiyor. Bu politikalar, Türkiye'de gıda hakkı ve gıda güvencesi konularında belirleyici bir rol oynayarak, yurttaşların sağlıklı ve güvenli gıdalara ulaşabilmesini amaçlıyor.
AGPAM ekibinden Zeynep Dilara Yavuz'u tanıyın.
Devamını GörüntüleAGPAM ekibinden Eda Göç'ü tanıyın.
Devamını GörüntüleAGPAM ekibinden Ezgi Eryiğit Arslan'ı tanıyın.
Devamını GörüntüleAGPAM ekibinden Mete Yolaş'ı tanıyın.
Devamını GörüntüleAGPAM ekibinden Bihter Çiftçi'yi tanıyın.
Devamını Görüntüle